Conferencia finançament empresarial

Els dijous 20 i 27 de setembre de 2018 van tenir lloc, al Col·legi d’Economistes de Catalunya a Tarragona i Barcelona, ​​les primeres conferències dedicades a la Banca dins del Cicle de Conferències sobre Finançament Empresarial que organitza Expert Executive Management.

Aquest cicle de conferències permet endinsar-se al complex i tan necessari món del finançament empresarial. Un món que s’ha de conèixer per decidir quina és la millor via de finançament per a l’empresa en cada moment: la banca, els fons d’inversió, els family office, els business angels, el finançament públic, les subvencions, i noves formes de finançament com el crowdfunding o el crowdlending.

Aquestes primeres conferències s’han dedicat a la Banca, la via de finançament més habitual i coneguda per tots, i s’ha comptat amb la participació dels directors de Banca Empreses de Bankinter i BBVA.

Noves Conferències

Si desitja rebre informació de noves conferències, articles i notícies d’Expert Executive Management, subscrigui’s a la nostra Newsletter.

Aquesta publicació també està disponible en: Castellà